Belediyelere ve üniversitelere personel alımı yapılacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlara göre beleidye ve Üniversite 255 kişilik kadro ile memur ve kamu personeli alanında alım yapılacak. Başvurularda son güne gelindi. Peki söz konusu belediye ve üniversitenin personel alımı kadroları nedir? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

ALIM YAPACAK BELEDİYE VE ÜNİVERSİTE:

Selçuk Üniversitesi: Üniversite bünyesine 250 kişilik boş kadro ile 200 hemşire, 10 Ebe, 6 laborant, 1 Eczacı, 14 Röntgen Teknisyeni, 1 Biyolog, 3 Diğer Sağlık Personeli ve 13 Sağlık teknikeri kadrolarında alım yapılacak.

Demirözür Belediyesi: 657 Sayılı Devlet memurları kanuna göre 1 kişilik boş kadro ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi: 4 kişilik boş kadro ile Ön Lisans mezunu 1 Büro Personeli alacak. Lisans mezunu ise 1 Avukat, 1 Programcı ve 1 Destek Personeli ( Şoför ) alımı yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu ilanlar için başvurular ilanların yayım tarihi ile başvurular başladı. Bu kapsamda Başvurular bugün ( 25 Ağustos 2020 ) itibari ile sona erecek. Adaylar başvurularını şahsen Belediye ve Üniversitelre gerçekleştirecek.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi için, KPSS puan sıralaması sonrasında asıl ve yedek adayların isimleri başvuru bitim tarihinden sonraki 5 (beş) iş günü içerisinde www.gibtu.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. Detaylar Burada

Demirözü Belediyesi: Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesini müteakip Belediyemizin www.demirozu.bel.tr resmi internet sayfasından ilan edilecektir. Başvuruları kabul edilip sınava çağrılan adaylara Belediyemizce düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu ’’Sınav Giriş Belgesi’’ gönderilecektir. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir. Detaylar Buarada

Selçuk Üniversitesi: Atanmaya hak kazanan adaylar sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde istenen belgeleri tamamlayarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybetmiş olacaktır. Detaylar Burada