Kamu kurumları bünyeside farklı pozsiyonlarda çalışabilecek kamu personellerin alınacağı 5 farklı kurumun resmi internet siteleri üzerinden açıklandı. 5 farklı Belediye Başkanlığı tarafından açıklanan personel alım ilanlarını sizler için derleyerek, sizlere aktayıroruz. KPSS şartı aranmaksızın sadece özel başvuru koşullarına göre yapılan personel alım ilanları bir çok aday için başvuruya açıldı.

BAŞVURULACAK POZİSYON DETAYLARI

Manisa Ticaret Odası

Manisa Ticaret Odası tarafından yayınlanan ilan İdare Hizmetler Personeli üzerine olacağı açıklandı

Lüleburgaz Belediyesi

İtfaiye Aracı Şoförü alımı yapılacağı açıklanırken İtfaiye Şoförleri alımları için en az lise mezunu talep edildiği belirtildi.

Sarıyer Belediyesi

Sarıyer Belediye tarafından yayımlanan ilana göre bazı açık pozisyonlar şu şekildedir; " Bilgisayar Bakım Onarım Personeli, Yazılımcı, Bilgi İşlem Destek Sorumlusu, Bilgisayar Ağı Yöneticisi" pozisyonlarına alımlar yapılacğaı açıklandı.

Kartal Belediyesi 

Kartal Belediyesi tarafından yapılacak olan pozisyon alımlarıda şu şekilde belirlenmiştir; "Yardımcı öğretmen, Makine Mühendisi, İletişim Bürosu Personel, Tefrişat Destek Personeli, Halkla İlişkiler, Mali Hizmetler Personeli" alımları yapılacağı açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Adaylardan her kurum için farklı şartlar istensede açıklanan genel başvuru şartları şu şekildedir; T.C vatandaşı olması, Kamu haklarından mahrum olmamak, belirtilen eğitim şartlarını sağlamak, çalışmasına engelleyecek sürekli bir sağlık sorununun bulunmaması, istenilen yaş aralığına sahip olmak, güvenlik soruşturmasının temiz çıkması adaylardan istenilen genel şartlardandır.

Başvuru süreçleri her kurum için farklılık gösterdiğinden İŞKUR sitelerinde bulunan ilanları takip ederek istediğiniz kurumun personel ilanına başvurabilirsiniz. Aşağıdaki ilanların tam metinlerine ulaşabilirsiniz.

Manisa Ticaret Odası İlanı

Lüleburgaz Belediyesi İlanı

Editör: TE Bilisim