Türkiye İş Kurumu üzerinden ilköğretim mezunu çok sayıda bekçi alımları için ilanlar açıklandı. Bekçi alımı başvuru şartları ile diğer detayları işin olsa sitesi okuyucularına aktarıyoruz. İlanlardan bir tanesi Çerkezköy Belediyesi Başkanlığı için açıklandı.

BELEDİYEYE BEKÇİ ALIMI

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere 6 bekçi alımı yapılacak. Normal statüdeki alımlarda adayların eposta ile email üzerinden başvuru yapmaları istenildi. Bunun dışında bir başvuru kabul edilmeyecek. Diğer yandan cv değerlendirilmesinin ardından başvuruları kabul edilen adaylar için dönüş yapılacağı ifade edildi. Alımlarda KPSS şartı aranmayacak. İkamet şartlarında Çerkezköy sınırlarında ikamet etmeleri gerekli olacak. Tam zamanlı alımlarda adaylar vardiyalı olarak görevli olacaklar.

ilan detayları

BAŞVURU ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmaları
Erkek adaylar başvuru yapabilecekler.
Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olması, affa uğramış olsalar bile devlet güvenliğine karşı işlenen suçlardan anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak,
Askerlik ile ilişiği olmamak,
Emekliliği hak kazanmamış olmak ve emekli olmamak,
İkamet şartlarını taşımak gerekli olacak.

ÖZEL FİRMALARA BEKÇİ ALIMI;

İŞKUR üzerinden özel firmalara alınacak olan bekçi alımlarında ise Kocaeli, İstanbul, Bursa, Sakarya, İzmir, İstanbul, Trabzon, Uşak, Ankara, Konya, Muğla, Bilecik, Antalya, Uşak illerindeki çok sayıda firmada görevlendirilecekler. Bu alımlarda vardiyalı çalışma esaslarına göre istihdamlar yapılacak. Pek çok ilan için en az okur yazar olması yeterli olacak.

İŞKUR bekçi alım ilanlarına erişmek için işkur e-şube portalına giriş yaparak, aramak sitediğiniz unvanı yazıp ara tuşuna basmanız yeterli olackatır. İŞKUR iş ilanlarına nasıl erişebilirim. Detaylar için tıklayın.

Editör: TE Bilisim