Isparta Çiçekpınar Belediye Başkanlığı 657 sayılı devlet memurları kanununda belirtilen şartlara sahip adaylar arasından İtfaiye Eri memur ve teknisyen kadrolarında memur alım ilanı açıkladı. Başvuru genel şartları şu şekilde olacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Adayların Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmaması, TCK 53. maddede belirtilen süreler geçmiş olsa bilen kasten işlenen suçlardan bir yıl ve daha fazla hapis cezası almamış olmak, belirtilen cezalarından affa uğramış olsalar bile hüküm almamış olmak gerekmektedir. Askerlik ile iliği olmamak, askerliğini tamamlamış ya da ertelemiş olmak, görevini yapmaya engel bir sağlık engelinin olmaması gerekmektedir. İlanda belirtilen eğitim ve fiziki şartlara sahip olmak gerekmektedir.

İtfaiye Eri alımı: 2 kişilik alımda kadın yada erkek adaylar başvuru yapabilecek. KPSS P94 puan türünden en az 50 ve üstü puana sahip olmak gerekli olacak. Lise mezunu olmak v B sınıfı ehliyete sahip olmak istenilecek. Adayların fiziki şartlara sahip olmaları istenilecektir.

Memur kadrosunda 1 kişilik alım bulunuyor. En az ortaöğretim mezunu olmak P94 puan türünden en az 50 ve üstü puana sahip olmak gerekmektedir.

Sağlık teknikeri alımında 1 kişilik alım olacak. Önlisans düzeyinde acil yardım bölümünden mezun olmak ve B sınıfı ehliyete sahip olmak gerekmektedir. KPSS P93 puan türünden en az 80 ve üstü puan almak gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 4 Mayıs 2020 tarihinde alınmaya başlayacak. 8 Mayıs 2020 tarihinde sona erecek. cicekpınar.bel.tr adresinden ya da Çiçekpınar Belediyesine şahsen, posta ile başvuru yapılabilecek. İstenilen evrakların başvuru tarihlerinde teslime dilmesi gerekmektedir.

İLAN KILAVUZU

Editör: TE Bilisim