Yeni açıklanan memur personel alımında başvuru şartları belli oldu.

Kamu kurumlarına daimi ve geçici süreli personel alım ilanlarını aktarmaya devam ediyoruz. İŞKUR üzerinden adaylara duyurulan ilanlara göre Antalya iline bağlı Gündoğmuş Belediyesi 23 personel alımı yapacak.

Eğitim şartlarında en az ilköğretim mezunu olan beden işçisi istihdamında özel ve genel başvuru şartları şu şekilde. İlanının açıklandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde İŞKUR e-şube portal üzerinden yada şahsen başvuru yapılabilecek. Adayların belirlenmesinde 30 Ocak tarihinde saat 11:00'da kura töreni yapılacak. Noter Kurasında ismi çıkan adaylar için 31 Ocak tarihinde saat 13:00'da mülakat sınavı yapılacak. Adaylar bu alımda geçici olarak istihdam edilecekler. Belediyenin genel beden işçisi kadrosundaki alımlar 2 ay süreli gerçekleşecek. Maaşlar ise asgari ücret üzerinden verilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ VE İLAN NO:

Gündoğmuş Belediyesi personel alım başvuruları başladı. Adaylar 28 Ocak tarihine kadar başvurularını tamamlamış olmaları gerekiyor. 23 açık pozisyondaki başvuru şartlarını taşıyan adayların e-şube üzerinden başvuru yapabilecekleri açıklandı. Buna göre ilan numarası 00004810135 olan ilan başvurusuna erişmek için tıklayın.

Diğer ilanlardan anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirmek için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim