Ülkemizin önemli mağazalarından bir tanesi olarak bilinen Bauhaus Türkiye'nin dört bir yanına yatırım yapmakta ve aktif mağazalarında satışlarını sürdürerek müşteri memnuniyetini artırmaya çalışmaktadır. Ülkemizde marka haline gelmekte olan Bauhaus açık olan pozisyonlar için personel alımı yapıyor.

Bauhaus açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için personel alımı gerçekleştirmekte olup uygun bulunan adaylar Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan Bauhaus mağazalarında görevlendirilmektedir. Bauhaus resmi sitesindeki iş imkanları bölümü üzerinden satış danışmanı kadrosu için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alım yapılan kadro için başvuru detayları nedir?

POZİSYONLAR ve DETAYLAR

Pozisyon: Satış Danışmanı olarak bilinmekte olup çalışacak kategoriler El Aletleri / Makinalar, Ahşap / Sanatsal Malzemeler, Ev Gereçleri / Oto Aksesuarı, Boya / Halı / Duvar Kağıdı/Perde ve Perde Aksesuar, Hırdavat, Seramik / Yapı Malzemeleri, Banyo / Vitrifiye / Sıhhi Tesisat, Elektro / Aydınlatma ve Bahçe Dünyası olarak bilinmektedir. Peki hangi şartlar aranacaktır.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Marketçilik sektöründe deneyimli,, Lise, tercihen Meslek Lisesi mezunu,İnsan ilişkilerinde başarılı, çalışkan ve azimli, Şubelerimize yakın yerlerde ikamet eden, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış şartları aranmakta olup adaylar bu şartlara uyum sağlıyorsa müracaatlarını gerçekleştirebilir

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Bauhaus'un kariyer, personel alımına ilişkin detaylar ve nitelikler yukarı bölüm de verilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların https://www.bauhaus.com.tr/s/is-imkanlari linki takip etmesi ve burada kuruluşun istediği nitelikler, pozisyonlar hakkında bilgi edinmesi, form yardımı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim