Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ile ev, iş, bahçe tasarımları, dekoratif ürünleri ve malzemeleri için üretim, satış yapmakta olan Bauhaus firması yeni personel alımı ilanlarını resmi internet sitesinden duyurarak alımları gerçekleştirmektedir.

Bauhaus Türkiye'nin ev, iş yeri ve bahçe ürünleri alanında en bilinen firmaları arasında yer almaktadır. Bauhaus personel alımı ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurmakta olup yeni duyurduğu danışman pozisyonu için çok sayıda personel alımı yapacağını belirtti. Peki detaylar nedir, aranacak şartlar ve diğer bilgiler.

DETAYLAR

Bauhaus, satış danışmanı pozisyonu için yurt genelinde bulunan mağazalarında çalışmak üzere en az lise mezunu personel alımı yapacak. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir.

ARANAN ŞARTLAR

Marketçilik sektöründe deneyimli, Lise, tercihen Meslek Lisesi mezunu, İnsan ilişkilerinde başarılı, çalışkan ve azimli, Şubelerimize yakın yerlerde ikamet eden, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış şartlarına uyum sağlayan adaylar gerekli başvurularını gerçekleştirebilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılacak.

BAŞVURULAR

Bauhaus danışman personeli alımı detayları yukarıda İşin Olsa ekibi tarafından verilmiştir. Sizlerde Bauhaus personel alımına müracaat etmek istiyorsanız aşağıda yer alan linki takip ederek ilan hakkında ki diğer bilgileri öğrenebilir ve internet üzerinden müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.bauhaus.com.tr/s/is-imkanlari 
TÜM İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim