Dünya genelinde 20 civarında ülkede faaliyet gösteren ve 15 binden fazla personele sahip olan Bauhaus Türkiye geneli yatırımlar yapmaya devam ediyor. Özellikle ülkemizde yeni açılan alışveriş merkezleri ile anlaşarak yakın bir bölümü devasa büyüklükte mağazasını kuran Bauhaus personel alımı da gerçekleştirmektedir.

Bauhaus personel alımları genel olarak resmi internet sitesinde yer almakta olan iş ilanları, kariyer bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır. Buna göre Bauhaus Türkiye geneli personel alımı başvurularını kabul ediyor. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Bauhaus
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Alınacak Pozisyon: Satış Danışmanı

ARANACAK OLAN ŞARTLAR

Bauhaus Türkiye geneli satış danışmanı pozisyonu için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki satış danışmanı pozisyonu için aranacak olan şartlar nelerdir.

  • Marketçilik sektöründe deneyimli,
  • Lise, tercihen Meslek Lisesi mezunu,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, çalışkan ve azimli,
  • Şubelerimize yakın yerlerde ikamet eden,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

Yukarıda belirtilmiş olan niteliklere sahip olan adaylar Bauhaus personel alımı ilanına müracaat edebilir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Bauhaus bünyesinde istihdam etmek ve satış danışmanı pozisyonu için müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli formları kendi bilgilerine göre doğru ve eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir.

https://www.bauhaus.com.tr/s/is-imkanlari
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim