Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine 272 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Alımlar Diyarbakır Müze Müdürlüğünde yapılacak. 

Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Kendale Hecale Höyük Kazısı ve Depo Çalışmaları Diyarbakır Müze Müdürlüğünde görevlendirmek üzere 272 kişilik kadro ile 210 Vasıfsız Beden İşçisi, 32 Arkeolog, 2 Sanat Tarihçisi, 4 Restoratör, 1 Mimar, 4 Aşçı, 3 Şoför, 14 Arkeolog, 2 Antropolog alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Sağlık Durumunun kazı kampında kalmasına elverişli ve arazi koşullarına uyu sağlaması,
  • Küçük bulutlu temizleme, tümleme ve koruma işleri yapması, ölçüm, fotoğraflama, çizim ve mesleki bilgisayar programlarını kullanabilme,
  • Kültür varlıklarını Koruma ve Onarım bölümünden mezun olmak,
  • Alım yapılacak kadroya göre Kazı evinde çeşitli ortamlarda görevlendirilecek işçilerin Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından Onaylanmış 2021 Kendale Hecala Höyük kazı ekip listesinde ismi bulunması,
  • Alım yapılacak pozisyona göre eğitimini tamamlamış ve gerekli belgelere sahip olmak,

BAŞVURU SÜRECİNE DİKKAT!

İlgili ilana alımlar sadece bir gün için yapılacak. Alımlar Kurum içi personellerden yapılacak olup 15 Şubat 2021 tarihi ile başvurular yapılacak. ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim