Mart ayında yayımlanan ilana göre Bartın İl Özel İdaresi personel alımı yapacak. Duyurusu Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup alım başvuruları bugün itibari ile başladı. Başvuru yapmak isteyen adaylar mutlaka belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Buna göre Bartın İl Özel İdaresi 3 kişilik boş kadrosu ile bünyesine farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak alım yapacak ve ilana göre aranan nitelikler arasında Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı bulunmuyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bartın İl Özel İdaresi bünyesine, 1 Endüstri Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi ve 1 Mimar olmak üzere 3 farklı karoda alım yapacak. Buna göre adaylardan, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak, Her türlü iklim şartlarında çalışmasına engel durum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Alım yapılacak alanlar için fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak ve Son 1 yıl içerisinde Bartın ilinde ikamet ediyor olmak niteliklerini taşıyan adaylar başvuru yapabilirler.

Ayrıca bu nitelikler doğrultusunda adaylarda Bartın İl Özel İdaresi tarafından sözlü Giriş sınavı yapılacak olup sözlü sınavda başarılı olan adaylar kadroya alınacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Bartın İl Özel İdaresi personel alımı başvuruları bugün ( 02 Nisan 2018 ) itibari ile başladı. Adaylar başvurularını başvuru şartlarına göre en geç 12 Nisan 2018 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde Bartın İl Özel İdaresine şahsen başvuru yapmaları şarttır. Başvuru formunu kurumdan veya e-posta adresinden temin edebilirsiniz.İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim