Geçtiğimiz günlerde DPB tarafından yayımlanmış olan ilana göre Bartın İl Özel İdaresi bünyesine farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak 3 kamu personeli alımı yapacağını belirtmişti. Başvurularına başlayan adaylar için başvurularda son günlere gelindi ve hala başvuru yapmamış olan adaylar için son şans! buna göre Bartın İl Özel İdaresi yapacağı Giriş sınavı sonucunda bünyesine 3 personel alımları yapacak. İlgili Giriş sınavı sözlü olarak yapılacak olup adaylardan aranan başvuru şartları aşağıda yer almaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bartın İl Özel İdaresi bünyesine 3 kişilik boş pozisyon ile, 1 Endüstri Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi ve 1 Mimar alacak. Buna göre adaylardan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya ilgisi olmamak, Son 1 yıl içerisinde Bartın il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alımı yapılacak pozisyonlar için ilgili yükseköğretim kurumlarından mezu olmuş olmak ve başvuru tarihi itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Başvuru yapacak adaylar için başvurularda son güne gelindi. İlgili alım için başvurular, 02 Nisan 2018 tarihinde başlamış olup en geç 12 Nisan 2018 tarihi saat 17:00 a kadar devam edecektir. Buna göre adaylar başvurularını, [email protected] adresinden veya mesai saatleri içerisinde Bartın İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden temin edilecek iş talep formu ve istenilen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.