Yurt geneli ASDEP memur personel alımları yapılmaya devam ediliyor. Bilindiği gibi alım ilanları genel olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde bağlı bulunan il müdürlükleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Çok sayıda il için alım ilanları yayımlanmış ve yayımlanmaya devam ediyor.
Bartın İl Müdürlüğü aracılığı ile yapılan duyuru ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere ASDEP 6 kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

Alınacak Personel Sayısı: 6

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


Aile ve Sosyal Politikalar Bartın İl Müdürlüğü 6 kamu personeli alımı yapıyor. Peki müracaat edecek olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

Türk Vatandaşı olmak
Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
KPSSP3 Puan Türünden 60 ve üzeri alıyor olmak
Askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi bulunmamak veya muvazzaflık hizmetini yapmış yahut en az 1 yıl erteletmiş veya yedeğe geçirilmiş olmak

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar Aile ve Sosyal Politikalar Bartın İl Müdürlüğü tarafından aranmakta olup adayların belirtilmiş olan bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Aile ve Sosyal Politikalar Bartın İl Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 6 kamu personeli alımı yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Adayların 15 Mart 2017 ile 10 Nisan 2017 tarihleri arasında şahsen Aile ve Sosyal Politikalar Bartın İl Müdürlüğüne müracaat etmesi gerekmektedir.