Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında bulunan Vakıf Katılım Bankasının bankacı personeli dışında çok sayıda personel alımı yapılacak. Vakıf Katılım Bankası 2015 yılında anonim şirketi olarak kurularak hızla şubeleri açılmaya başlandı. Çok sayıda personel istihdam eden bankanın bankacı personel kadroları dışında güvenlik görevlisi ile gece bekçisi alım detayları belli oldu. İşte başvuru şartları!

SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİ ALIMI;

Vakıf katılım Bankası Güvenlik Görevlisi Kadrosundaki 7 farklı ilanlarda adayların 5188 sayılı silahlı güvenlik sertifikasına sahip olmaları gerekecek. Konya Karataş, İstanbul Üsküdar, İstanbul Ümraniye, Kocaeli Çayırova, Mersin Tarsus, Aksaray merkez ve Ankara illerinde istihdamlar yapılacak. Buna göre adayların eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmaları gerekli olacak. Müşteri odaklı, güler yüzlü, hijyene dikkat eden, takım çalışmasına uygun, yardımsever ve dürüst özelliklerdeki adayların başvuru yapmaları istenildi. Güvenlik görevlisi alımlarında herhangi bir iş tecrübesine sahip olma şartı aranmayacak. Diğer kadrodaki gece bekçisi alımlarındaki başvuru şartları ise şu şekilde olacak.

GECE BEKÇİSİ ALIMI;

Adayların daha önce iki yıl bekçilik görevlerinde bulunmuş olmaları, İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyor olmaları, güvenlik sertifikasına sahip olmak gerekli olacak. Diğer başvuru şartlarında ise eğitim seviyesinde lise mezunu olmak gerekli olacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlanlar kariyer portalları üzerinden adaylara duyuruldu. Buna göre son başvuru tarihi bulunmazken, aşağıdaki linki kopyalamak yeni tarayıcıdan açmak ve başvuru şartlarına uygun ilanlara online olarak başvurularını tamamlamak gerekli olacak.

İlanlara erişmek için: http://bit.ly/31NgdN2

Editör: TE Bilisim