İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün katıldığı programda gündeme dair bir çok açıklama yaptı. Yapılan açıklamalardan bir tanesi de polis alımları ile ilgili oldu. 26. dönem POMEM mülakat sonuçları açıkladı mı diye her gün arama motorlarında arama yapan adaylara müjdeli haber geldi.

Adayların heyecanlı bekleyişi devam ederken, Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan alımlarda 7 bin kişilik polis alımı başvuruları tamamlandı ve sözlü sınav ile fiziki parkur sınavlarını tamamlanmasının ardından kazanan adayların belirlenmesine sıra geldi. Buna göre yakın zamanda sonuçlar açıklanacak!

PÖH VE POMEM MÜLAKATI SONUÇLARI AÇIKLAMASI;

Sınavlara 200 bin kişinin başvuru yaptığını ve adayların sınavlarının sözlü ve yazılı sınav ile fiziki yeterlilik değerlendirilmelerinin kolay olmadığını ifade eden bakan Soylu 8 bin bekçi alımının açıklanmasının da 10 ay gibi bir süre olduğunu ifade etti.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANIR;

Bakan Soylu; "Polis Özel Harekat mülakatları biri sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanır. Yakın zamanda açıklarlar."  dedi. POMEM'de de mülakatlar bittiğini ifade eden Bakan soylu, sınav sonuçlarının açıklanması için hazırlıklarının yapılıyordur açıklamaları yaptı. İlk önce polis özel harekat sonuçlarının açıklanması bekleniyor.