Koç Holding'in sahibi olduğu firmalar arasında yer alan ve ülkemizin LPG şirketleri konusunda en büyük ilk 10 şirket arasında yer almakta olan Aygaz yatırımlarına hızla devam etmekte olup tüp ürünleri için çalışmalarını sürdürdüğü gibi ülkemizde ki arabaların pek çoğunda bulunan LPG için de çok önemli çalışmalar yapmaktadır.

Aktif olarak çalışmalarını sürdüren ve büyüme oranını hızlandırmaya devam etmekte olan Aygaz açık pozisyonları için personel alımlarına devam etmektedir. Aygaz personel alımı ilanları firma tarafından açık olduğu tespit edilen pozisyonlar için yapılmakta olup yayımlanan ilanlar doğrultusunda personel alımları yapılmaktadır. Peki Aygaz hangi pozisyonlar için personel alıyor?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Koç Holding'in sahibi olduğu Aygaz iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki aygaz iş ilanları ve personel alımı detayları nedir? Buna göre 10'a yakın kadro için Aygaz tarafından personel alımı yapılmakta olup adayların meslek lise bölümü mezunu ya da ön lisans mezunu olması istenmektedir. Tabi lisans mezunları için de pek çok kadro bulunuyor. Erkek adaylar için askerlik konusunda tecilli veya askerliğini yapmış adaylar tercih edilmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR NELERDİR?

Aygaz 10'a yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki Aygaz hangi pozisyonlar için iş ilanı yayımladı ve personel alımı hangi pozisyonlar için yapılıyor? Yayımlanan ilanlara bakıldığında Dolum Saha Çalışanı, Mekanik Bakım Personeli, Kalite Sistem ve SEÇ-G Sorumlusu, Elektrik Bakım Personeli pozisyonları için personel alımı yapılmakta olup başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların (https://goo.gl/AkuPzb) linkini kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve ilgili pozisyonlar için niteliklerine bakarak başvurularını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARINI BURADAN KONTROL EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim