Aydın ilinde hizmet vermekte olan Arya Turistik Tesisleri personel alımı için ilan yayımladı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Arya Turistik tesisleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 215 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. En az ilkokul mezunu yapılacak alımlar için 18 farklı kadro yer alıyor.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Aydın Arya Turistik Tesisleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Toplamda 215 personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar ise, 5 Teknik Eleman, 20 Destek Personeli, 10 Meydancı, 5 Büfeci, 5 Cankurtaran, 30 Plaj Görevlisi, 15 Temizlik Elemanı, 2 Pideci, 30 Garson, 15 Komi, 10 Stewrd, 3 Çaycı, 10 Aşçı Yardımcı, 10 Aşçı, 20 Kasiyer, 5 Barista, 10 Barboy/Bargril, 10 Barmen/Barmaid alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Aydın Arya Turistik tesislerine başvuru için adaylardan öncelikle en az ilkokul mezunu olmaları istenecek. Bunun dışında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kuşadası'nda İkamet ediyor olmak, Esnek çalışma saatlerine uygun olmak, İletişimi kuvvetli ve Takım çalışmasına yatkın olmak, Alanında deneyim sahibi olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Aydın Arya personel alımı için adaylar başvurularına başladılar. En geç 30 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Özgeçmiş ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile İki Çeşmelik Mah. Demirel Bulvarı No:33 Kuşadası/Aydın adresine şahsen yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

DETAYLAR: media.iskur.gov.tr/46276/aydin-arya-turistik-tesisleri-a-s-30-06-2021.pdf