Sabancı Holding'in sahibi olduğu ve emeklilik, hayat sigortası gibi konularda önemli çalışmaları bulunan firmalar arasında yer almakta olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi büyüme oranını artırdığı gibi Türkiye'nin dört bir yanına yatırımlarına devam ederek her bir bölgeden müşteri kazanmaya devam etmektedir.

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürdüğü gibi yine açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için de personel alımları gerçekleştirmekte olup bu personel ilanlarını firma kendisi hazırlamakta ve kariyer iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamaktadır. AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında yeni personel alımlarının yapılacağı görülüyor, peki pozisyonlar ile diğer detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi iş ilanları için personel alıyor peki personel alımına ilişkin detaylar nedir sizlerle paylaşıyoruz. Buna göre AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 50'ye yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmekte olup adayların tercihen en az meslek yüksek okul bölümlerinden mezun olması aranmakta ve bazı pozisyonlar için tecrübe şartlarına da bakılmaktadır. İşinde sorumluluk alabilecek adaylar ilanlara başvuru yapabilir. Peki pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR NELERDİR?

AvivaSA Emeklilik ve Hayat Anonim Şirketi 50'ye yakın kadro için personel alımı yapıyor peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılıyor yayımlanan ilanlara bakıldığında, BÖLGE YÖNETİCİSİ, FİNANSAL DANIŞMAN, KIDEMLİ YAZILIM UZMANI, ENGELLİ PERSONEL, ŞUBELER SİGORTA YÖNETİCİSİ, BES LİSANSLI FİNANSAL DANIŞMAN, MÜŞTERİ DENEYİMİ VE CRM UZMANI, ACENTE BÖLGE SATIŞ YÖNETİCİSİ pozisyonlarına personel alınmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

AvivaSA bünyesinde görev yapmak isteyen adayların (https://goo.gl/QVG84c) linkini kopyalaması tarayıcılarında bulunmakta olan adres çubuğuna yapıştırması ve enter tuşuna basarak tüm pozisyonları görüntülemesi uygun gördüğü pozisyonlar için başvurularını yapması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim