Emeklilik ve hayat sigortası alanlarında Türkiye'nin önde gelen firmalarından bir tanesi olan Avivasa Emeklilik 2007 yılından bu yana müşterine hizmet vermeye devam ediyor. 10 yılı aşkın süredir. Avivasa, Sabancı Holding çatısı altında köklü firmalar arasında yer almayı başardı ve bunun yanı sıra çok sayıda personel alımı yapılmakta, yapılacak personel alılmalarında yoğun ilgi gösterilmektedir. Yapılacak personel alımlarında sigorta yöneticisi, finansal danışman, destek sorumlusu pozisyonları bulunmaktadır.

ALIM DETAYLARI;

Türkiye genelinde finansal danışman personel alımları, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında ikamet eden adaylara yönelik olarak sigorta yöneticisi alımları yapılacak. Başvuru yapacak olan adaylarda aranan nitelikler ise şöyle;

Başvuru yapılacak olan pozisyonların ilgi bölümlerinden mezun olmak emeklilik gözetim merkezinden bireysel emeklilik aracılığı lisansına sahip, başarı odaklı, müşteri yönetimi ve ilişki geliştirme becerisi gelişmiş, liderlik yetkinliğine ve motive etme becerisine sahip, organize ve planlama yapma becerisine sahip, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayan adaylar başvuru yapması istenilmektedir. 

Başvurular kariyer ilan sitesi üzerinden alınacak. Finansal danışman için Türkiye genelinde bir çok ilde alımlar yapılacak. Sigorta yöneticisi alımlarında İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan şubelerde istihdam edilmek üzere alımlara başvurular aşağıdaki linkten yapılabilecek. 

Başvuru için: https://goo.gl/1HLthg