Ülkemiz başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında adını sıklıkla duyruduğumuz Atlasglobal havacılık firması boş bulunan pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Filo sayısını artırarak dört bir yana daha fazla sefer açan ve ihtiyaç duyulan personel ihtiyacını karşılamak için alım ilanları yayımlamakta olan Atlasjet personel alımı yapmaya başladı.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile çok sayıda personel alımı gerçekleştireceğini duyuran Atlasjet Havacılık Anonim Şirketi açık pozisyonları duyurdu. Peki Atlasjet Havacılık Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Atlasjet Havacılık Anonim Şirketi interaktif iş ilanları sitelerine alım yapacağı ve ihtiyaç duyduğu açık pozisyonları duyurdu. Peki yayımlanan ilanlara bakıldığında Atlasjet Havacılık Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Kaptan Pilot
Engelli Personel - Genel Müdürlük (Engelli)
Rusça Bilen Türk-Yabancı Uyruklu Kabin Memuru
Ticket Accounting Senior Specialist
Java Software Developer
Crew Planning Specialist
Bilet Satış Memuru

Yukarıda bulunmakta olan pozisyonlar için Atlasjet Havacılık Anonim Şirketi personel alımı gerçekleştirmekte olup adayların pozisyon detaylarında veriliş olan niteliklere sahip olması gerekmektedir. Müracaat etmek isteyenler aşağıda ki linki takip edebilir.

https://goo.gl/S76vZE
Editör: TE Bilisim