Atlasjet Havacılık A.Ş. açıklamış olduğu personel alımlarıyla ilgili olarak kendi bünyesinde belirlenen pozisyonhilar dalinde çalışabilecek personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alımı yapılacak olan şehirler ve kadrolar yayınlanan ilanın detaylarında yer alırken adaylar istenilen başvuru şartlarını da sizler için derledik.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK OLAN KADROLAR

Atlasjet Havacılık tarafından yayınlanan personel alım ilanlarına göre Atlasjet kendi bünyesinde belirlediği 6 farklı pozisyon için personel alımı yapılacağını açıkladı. Açıklanan pozisyonlar ise " Kabin Memuru, Dijital Pazarlama Performans Uzmanı, Kargo Operasyon Uzmanı, Bilet Satış Süpervizörü, Bilet Muhasebe Uzmanı, Cari Hesap Uzmanı" olarak bildirildi. 

BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARDAN İSTENİLEN BAŞVURU ŞARTLARI

Hava Yolları şirketi bünyesinde çalışmak isteyen adayların belli başlı şartları yerine getirmesi gerekiyor bu şartlar; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmamak, erkek adayalrın askerlik ile ilgili bir sıkıntısı olmamak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, iletişim becerileri yüksek olması, office programlarını kullanıyor olabilmesi, raporlama becerilerini geliştirmiş olması, başvuru yapmış olduğu ilde ikamet ediyor olması, seyahat engelinin bulunmaması, güvenlik soruşturmasının olumlu olması, adli sicil belgesinin temiz olması" adaylardan istenilen şartlardandır.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar ilanla ulaşmak için; https://www.kariyer.net/firma-profil/atlasjet-havacilik-a-s-26882-18547#tblFirmaIlanlari  adresini tarayıcınıza yapıştırarak ilanlara ulaşabilirsiniz.