Atatürk Üniversitesi geçtiğimiz günlerde alım duyurusu yapmıştı. Yapılan duyuruya göre Atatürk Üniversitesi, bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda toplamda 117 kişilik kadro ile alım gerçekleştiriyor. Adaylar için başvurularda son günlere gelindi. Başvurular 24 Temmuz 2017 tarihinde başlamış olup, en geç 07 Ağustos 2017 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenilen belgeler ile birlikte, Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne şahsen yapmaları gerekmektedir.

ALIM KADROLARI NEDİR?

Atatürk Üniversitesi toplamda 117 kişilik kadro ile bünyesine, Lisans Mezunu 30 Hemşirei 75 Lise Mezunu Hemşire, Ön Lisans mezunu 2 Anestezi Uzmanı, Önlisans mezunu 1 Acil Tıp Teknikeri, Ön lisans mezunu 1 Radyoloji teknikeri, Önlisans mezunu 1 Labaratuvar Teknikeri, Lisans mezunu fizyoterapist, Lisans mezunu 4 eczacı ve Lisans mezunu 1 Psikolog olmak üzere toplamda 117 kişi alacak. Adaylardan Lise mezunları için KPSSP94, Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır. 

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER: 

Adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları, yapılacak olan güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almış olmaları, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3, Lise mezunları için KPSSP94 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları şartları aranmaktadır. Bunlar dışında her kadro için özel olarak öğrenim seviyesine göre ilgili yerlerden mezun olmuş olmaları istenmektedir.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>İlanın Tam Metni

İşin Olsa

Editör: TE Bilisim