Atabey Sulama Birliği 31 Mart 2017 tarihi itibari ile yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği gidermek amaçlı 10 kişilik boş pozisyon ile personel alımı yapıyor. Başvurular ilan yayınlandığı tarihten itibaren başlayacaktır. Atabey Sulama Birliği Başkanlığı hizmet sahası Atabey İlçesi, İslamköy köyü, Harmanören köyü, Büyükgökeli köyü bölgelerinde istihdam edilmek üzere toplam 10 ( on ) adet geçici Sulama İşçisi alınacaktır. 

Atabey Sulama Birliği alım yapacağı adaylardan, İş kanuna göre çalışma vasfına sahip olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak, en az ilköğretim mezunu ve üstü eğitim seviyesinden mezun olmak, Yukarıda belirtilen işlerin dışında Birlik Başkanlığınca verilecek olan grev ve sorumluluklar doğrultusunda çalıştırılmak ve çalışma programına riayet etmek şartları aranmaktadır. 

Başvuru yapacak adaylar, ilan yayına girdikten sonra yani 31 Mart 2017 tarihinde başlayacak olup en geç 10 Nisan 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru yapan adaylar kura çekimi ile belirlenecektir. Kura çekimi 13 Nisan 2017 tarihinde Atabey Sulaması Sulama Birliğinde yapılacaktır.