Assist İŞKUR üzerinden 5000 personel alımı yapacağını duyurdu.

Türkiye'nin Telekomünikasyon alanında müşteri hizmetleri görevini sürdüren AssisTT ülke genelinde farklı illerde yatırımlar yapmaya devam ediyor. Son yatırımlar ise Van ilinde gerçekleştirmiştir. Geçtiğimiz yıl başlatılan İnşaat çalışmalarında sona gelindi ve Van ilinde binlerce personel görevlendirilecek olan projede bazı detaylar da açıklamaya devam ediyor. AssissTT Genel Müdürü Haktan Saran yaptığı açıklamanın detayların işin olsa okuyaucularına aktarmak istiyoruz.

14 BİN ÇAĞRI MERKEZİ ÇALIŞANI VAR!

Genel Müdür tarafından yapılan açıklamaya göre; "Pandemi sürecinde çağrı merkezlerine duyulan ihtiyacın artmasıyla da büyümemizi sürdürdük. AssisTT çatısı altında sürekli büyüyen yaklaşık 14 bin kişilik ailemizle müşteri hizmetleri standartlarımızı da geliştiriyoruz." denildi.

5000 personel alımı nasıl yapılacak? Yapılan açıklamaya göre istihdamlar başvuruları İŞKUR üzerinden ve Firmanın kariyer portalı olan assistt.com.tr internet sitesi aracı ile gerçekleştirilecektir. Van ilindeki istihdamlar için firmanın internet sitesinden yapılacak. Diğer iller için İŞKUR aracılığı ile istihdamlar sağlanacak.

AsisTT personel alımı hangi illerde gerçekleştirilecek?

İstihdamlar, Türkiye geneli 16 farklı ilde yapılacak. Kadroların büyük bir çoğunluğu müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi operatörü kadrosunda olacak. Alımların 2 aylık süre içerisinde tamamlanması bekleniyor. Amasya, Ankara, Erzincan, Erzurum, Giresun, İzmir, Karaman, Ordu, Rize, Samsun,Van,  Adıyaman, Aydın, Diyarbakır, Burdur, Çorum, illerinde alım olacak.

 Asistan yapılan açıklamaya göre 2020 yılının Mart ayından beridir toplam alınan personel sayısı 3400 olarak açıklanmıştır. Bu alımlar Aralık ayı sonuna kadar devam edecek.

İLAN AÇIKLANDIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN