Her kurumun kendi internet sitesin yayınladığı ilanlara göre, erkek ve kadın personelleri KPSS şartı aranarak veya aranmayarak personel alımı gerçekleştireceklerini duyurdular. Aktif olarak 3 farklı kurumun binlerce personel almayı planladığı bu günlerde gündemde olan alımlar hakkındaki detaylar ise; şu şekildir:

Hangi Kurumlara Alım Yapılıyor?

Kamu Personeli ve Kolluk Kuvvetleri olarak görevlendirmek üzere alımlar gerçekleştirecek olan kurumlardan ilki EGM’dir. EGM, yayınladığı ilanla birlikte; 2.700 erkek, 300 kadın Komiser Yardımcısı pozisyonu için alım yapacak. En az 70 KPSS puanı ve farklı şartlar gerektiren bu ilan detaylarına, Polis Akademisi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca EGM, pilot alımı yapacağını da, yayınladığı ikinci bir ilanla duyurdu.

Bunun yanı sıra; Sahil Güvenliği Komutanlığı en az lise mezunu olmak şartıyla Uzman Erbaş alımı gerçekleştireceğini kendi sitesinden duyurdu.

Son olarak Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından yayınlanan ilanla birlikte; Proje Mühendisi, Yönetici Asistanı ve Proje Asistanı pozisyonlarına en az 60 KPSS puanı ile alımlar gerçekleşecek.

Başvuru Şartları Neler?

Bahsi geçen ilanlara başvuru yapabilmek için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olup; en fazla ilana göre değişen yaş aralığında olmak, Kamu Hak ve Hizmetlerinden Mahrum Olmamak, pozisyonlara göre değişiklik gösteren eğitim şartlarını yerine getirmek, uzmanlık gerektiren pozisyonlara uzmanlığınızı ispatlayacak belgelere sahip olmak, herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak ve aranan KPSS şartını yerine getirmek yer alıyor..

Başvurular Ne Zaman Sonlanacak ve Nereden Başvuru Yapabilirim?

Başvurular aktif olarak açık olmasının yanı sıra; her ilanın farklı sonlanma tarihleri bulunuyor. Bunun yanı sıra; başvuruların geneli internet üzerinden sağlanmaktadır. Belirtilen kurumların kendi sitelerinde ilan detaylarına ve başvuru ekranına ulaşabilirsiniz. Ya da aşağıdaki sizlerle paylaşacağımız bağlantılar sayesinde ilanlara ulaşabilirsiniz.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş alımı için Buraya Tıklayınız

Polis Akademisi Başkanlığı 3 Bin Alım İlanı için Buraya Tıklayınız.