ASELSAN tarafından kendi kariyer sitesinde yayınlanan ilanlarsa ekim ayı sonu itibari ile farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere ASELSAN Kıbrıs İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi, Yazılım Varlık Analisti Yazılım Geliştirmeci, Yazılım Test Mühendisi, İş Analisti, Sap BASIS Sistem Yöneticisi alımı yapılacağı ifade edildi. Kurumda istihdam edilmek üzere yapılacak olan alımlarda kadrolar ve alım şartları şu şekilde yer almaktadır.

Başvuru Şartları

Yazılım Varlık Analisti kadrosuna yapılacak alımlarda adayların 4 yıllık bilgisayar mühendisliği, MIS ve İstatistik alanlarından mezun olmaları gerekmektedir. Bunun yanında iyi derecede İngilizce bilmek, kurumsal yazılım ile ilgili deneyimi ya da bilgisi olmak ve erkekler için askerlik görevini bitirmiş olmak gerekmektedir.

Yazlım geliştirmeci olarak alınacak adayların ise yine 4 yıllık yazılım mühendisliği, bilgisayar mühendisliği ve eş değer bölümlerden mezun olmaları, İngilizceye hakim olmaları, SAP, ABAP ve C# hakkında deneyimi ve bilgisi olma ve 3 yıl tecrübe şartı aranmaktadır. Bunun yanı sıra SQL tecrübesi olan ve SOA, Katmanlı mimari konuları hakkında bilgisi olması da gerekmektedir.

Yazılım test mühendisi görevine yapılan alımda 4 yıllık bilgi teknolojileri ve eşdeğer bölümlerinden mezun olma, 3 yıl tecrübe sahibi olan, İngilizceyi iyi bilen, BPC, BO ve ABAP uzmanlığı ve bilgisine sahip olan adayların başvurmaları istenmekle birlikte diğer özel şartların sağlanması gerekmektedir.

İş analisti kadrosunda görev alacak adayların ise İşletme Mühendisliği ve eş değer 4 yıllık fakültelerden mezun olmasının yanı sıra iyi derecede SAP bilgisi olma, İngilizce bilme ve diğer özel şartları sağlamaları gerekmektedir.

SAP BASIS Sistem Yöneticisi için Üniversitelerin Bilgisayar/Elektronik Mühendisliği/MIS veya benzeri mühendislik bölümlerinden mezun, iyi derecede İngilizce bilen,SAP Basis konusunda en az 4 yıllık profesyonel deneyim sahibi, tercihen SAP BASIS/NetWeaver/CCNA teknolojilerinde sertifika sahibi gibi şartlar aranmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili ilanlara başvuru yapmak ve diğer başvuru şartlarını görüntülemek için kurumun kendi personel alım sitesi olan http://bit.ly/2PudaGU adresinden erişim sağlamak da mümkündür.

Editör: TE Bilisim