Ülkemizin en önemli kurumları arasında yer alan ve Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı tarafından TSK'nın askerî haberleşme ihtiyaçlarını karşılanması amacıyla 1975 yılında Ankara'da kurulan savunma sanayisi şirketi ülkemizin savunma sanayisinin güçlenmesine yarar sağladığı gibi aynı zamanda ihracat rakamlarımızın da artmasında büyük fayda sağlamakta olup her geçen sene farklı açık pozisyonlar için personel alımları yapılmaya devam etmektedir. Buna göre Aselsan tarafından yeni yayımlanan ilanda 6 farklı pozisyon için personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir, adaylardan aranmakta olan nitelikler nedir?

Alım Yapılacak Pozisyonlar Nedir

Aselsan tarafından yayımlanan ilan da 6 farklı pozisyon için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alınacak olan pozisyonlar nedir? Yayımlanan ilanlara göre ASELSAN KIBRIS İLERİ TEKNOLOJİLER ARAŞTIRMA MERKEZİ, YAZILIM VARLIK ANALİSTİ, YAZILIM GELİŞTİRMECİ, YAZILIM TEST MÜHENDİSİ, İŞ ANALİSTİ ve SAP BASIS SİSTEM YÖNETİCİSİ pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki alım yapılacak olan kadrolara nasıl başvuru yapılır, aranan şartlar nelerdir?

Şart Nedir, Nasıl Başvuru Yapılır?

Aselsan yukarıda ki 6 pozisyonluk ilan için personel alımı gerçekleştirmekte olup öncelikle adayların ilgili bölümlerden mezun olması gerekmekte olup yine adayların gerekli sertifikalarının olması isteniyor. İngilizce bilmek tercih sebebi olarak belirtiilmekte olup her pozisyon için farklı şartlar arandığı için net olarak belirtememekteyiz. Başvuru yapmak isteyenlerin https://bit.ly/37wlfA6 linkini kopyalayarak tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve ilgili pozisyonlara başvuru yapması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim