Aselsan perosnel alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilanlara göre farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımı yapılacak olup sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar bu ilana başvuru yapabilecekler. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde Aselsan iş ilanları hakkında bilgiler vereceğiz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Aselsan resmi İnternet adresi üzerinde yayımladığı ilana göre  6 farklı kadro ile personel alımı yapılacak. Bu kapsamda açık iş pozisyonları, ASELSAN Kıbrıs İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi, Yazılım Varlık Analisti, Yazılım Geliştirmeci, Yazılım Test Mühendisi, İş Analisti ve Sap Basıs Sİstem Yöneticisi pozisyonları için personel alımı yapılacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Aselsan alımını yapacağı personel adaylarından genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, üniversitelerin dört yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak,  Yeni teknolojileri takip eden, gelişime açık ve öğrenmeye istekli olmak, İyi derecede İngilizce biliyor olmak gibi genel nitelikler aranır.

Ayrıca adaylardan genel nitelikler dışında özel şartlarda talep edilmektedir. Pozisyonuna göre özel şartlara aselsan resmi internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar https://www.aselsan.com.tr/tr/kariyer/aselsanli-olmak/acik-pozisyonlar adresi üzerinde ilan edilmiş olup başvurularda bu adres üzerinden yapılacaktır. Adaylar başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gereklidir.