ASELSAN personel alımı için ilan yayımladı. 2020 yılı gelmesi ile birlite yayımlanmış personel alımı ilanlarına bakılacak olunursa çok sayıda pozisyonda alım yapılacak. Alımlar Türkiye ve Kıbrıs ta yapılacak. Sadece başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuru yapabileceği ilanları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

AÇIK İŞ POZİSYONLARI NEDİR?

ASELSAN yayımladığı ilanlara göre, 6 farklı pozisyon için alım yapacak. Alımlar, Kıbrıs İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi, Yazılım Varlık Analisti, Yazılım Geliştirme, Yazılım Test Mühendisi, İş Analisti ve Sap Basıs Sistem Yöneticisi kadrolarında yapılacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NEDİR?

ASELSAN İş Başvurusunda bulunacak adaylardan öncelik Eğitim, Meslekğin gerektirdiği özel nitelikler ve genel nitelikler talep edilmekte. Bu doğrultusa adayların genel olarak, Sağlık Açısından Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak,Dikkatli, detaycı, yapıcı, süreç veri ve sonuç odaklı olmak, Takım çalışmasına uyumlu, enerjisi ve kişisel motivasyonu yüksek, sorumluluk sahibi, proaktif ve disiplinli olmak gibi nitelikler aranacak.

Eğitim Olarak ise adaylardan, Alım yapılacak pozisyon için mesleğin gerektirdiği bölümlerin En Az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili fakütelerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

POZİSYONA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

ASELSAN KIBRIS İLERİ TEKNOLOJİLER ARAŞTIRMA MERKEZİ

YAZILIM VARLIK ANALİSTİ

YAZILIM GELİŞTİRMECİ

YAZILIM TEST MÜHENDİSİ

İŞ ANALİSTİ

SAP BASIS SİSTEM YÖNETİCİSİ

BAŞVURULAR:

ASELSAN İş Başvurularına başvuru süreci İnternetten yapılacak. Adaylar başvurularını yapabilmeleri için öncelikle özel nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Sonrasında ise başvurular ASELSAN resmi İnternet adresi üzerinden yapılacak. Sizlerle aşağıda paylaşacağımız bağlantı sayesinde ASELSAN iş ilanlarına ulaşabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilrisiniz.

İLGİLİ BAĞLANTI: https://www.aselsan.com.tr/tr/kariyer/aselsanli-olmak/acik-pozisyonlar