Aselsan Hakkına kısa bilgi verecek olursak, Aselsan, Türkiye'nin en büyük savunma elektroniği kuruluşudur. Bu bağlamda başlıca olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı ihtiyaç makamlarının radar ve elektronik harp, haberleşme ve bilgi teknolojileri, aviyonik, insansız sistemler, elektro-optik, kara, deniz ve silah sistemleri, hava savunma ve füze sistemleri, trafik, otomasyon ve sağlık teknolojileri, komuta kontrol sistemleri, ulaştırma, Güvenliğe yönelik ihtiyaçları karşılayabilecek çok geniş bir yelpazeye sahiptir.

Aselsan bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak için yeni ilanlar yayımladı. Yayımlanmış olan ilanlara göre adaylardan bazı niteliklerin aranması durumunda adaylar başvurularını gerçekleştirebilecekler. Farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımları yapılacak olup sizlerle adaylardan aranan başvuru şartları ve başvuru kadrolarını paylaşıyoruz.

ASELSAN 2019 YILI PERSONEL ALIM POZİSYONLARI:

Aselsan farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Bu bağlamda Aselsan Yazılım Test Mühendisi, İş Analisti, Yazılım Geliştirmeci, Yazılım Varlık Analisti ve SAP Basis Sistem Yöneticisi pozisyonlarında 2019 yılı içerisinde personel alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Aselsan iş ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, üniversitelerin dört yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Analitik ve kavramsal düşünme yeteneği güçlü, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilişkisi bulunmamak, Takım çalışmasına yatkın olmaki Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, enerjisi ve kişisel motivasyonu yüksek olmak, Sorumluluk sahibi olmak, Yabancı Dİl bilen olmak ( tercihen İngilizce ), 18 yaşını doldurmuş olmak, Alım yapılacak pozisyona göre özel nitelikleri taşımak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Aselsan personel alım ilanlarına başvurular Aselsa'nın resmi İnternet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Bu bağlamda adaylar Aselsan resmi internet sitesi olan https://www.aselsan.com.tr/tr-tr/kariyer/aselsanli-olmak/Sayfalar/Is-Basvurusu.aspx adresinden başvurularını elektronik ortamda yapabilirler. Ayrıca ilgili pozisyonlar hakkında detaylı bilgilere Aselsan resmi İnternet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Sizlere aşağıda Başvuru Sayfasını paylaşıyoruz.

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN :https://www.aselsan.com.tr/tr-tr/kariyer/aselsanli-olmak/Sayfalar/Acik-Pozisyonlar.aspx

BAŞVURU YAPMAK İÇİN: https://apps.aselsan.com.tr/gym/KGiris.aspx?gm=ISBASVURU

Yukarıdaki bağlantıları kopyalayarak tarayıcınıza yapıştırabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

DİĞER PERSONEL ALIM İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

PERSONEL ALIM İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.