ASELSAN 1200 Personel Alımı Yapacak.

Geçtiğimiz günlerde ASELSAN tarafından yapılan açıklamaya göre 2021 yılı Yeni fabrikasında görevlendirmek üzere 1200 Personel Alımı yapılacağını bildirmişti. Yapılmış olan açıklamada Mühendis Alımı ve Teknisyen Alımı yapılacağı yönünde bilgiler verilirken kadro sayısı da paylaşıldı.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız'dan gelmiş olan duyuruya göre alımlar Konya ilinde yapılacağı paylaşıldı. Peki alımlara ilişkin detayları nelerdir?

1200 Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nasıl Olacak?

Ziya Altunyaldız yaptığı açıklamada alımların geçtiğimiz yıl kurulmuş olan Konya Fabrikasında olacağı bilgisini paylaştı. Bu kapsamda1200 kişilik kadro ile,

- 800 Mühendis,

- 400 Nitelikli Teknisyen,

alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Mühendis alımları için adayların dört yıllık eğitim veren ilgili alanlardaki Mühendislik fakültelerinden mezun olmuş olmaları gereklidir. Teknisyen alımları için ise en az lise mezunu olmak gereklidir.

Ayrıca; Türkiye Vatandaşı olmak, Ekip Çalışmasına yatkın olmak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, İş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgi sahibi olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Disiplinli çalışmayı kendisine prensip edinmiş olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak ve Eğitimlere katılarak kendisini geliştirebilmek gibi niteliklerde aranacaktır.

ASELSAN İş Başvurusu Nasıl Yapılacak?

ASELSAN 1200 personel alımı başvuru süreci henüz başlamadı. Sadece duyuruda bulunan Ziya Altunyaldız ilerleyen dönemlerde başvuru sürecinin ASELSAN resmi internet adresi üzerinden yapılacağını ifade etti.

Başvurular başladığında başvuruda bulunmak için ASELSAN İş Başvuru formunu istenen bilgiler ile doldurarak iş başvurusunda bulunacaksınız

RESMİ AÇIKLAMALARA VE DETAYLI BİLGİ BURADA