ASELSAN 1200 personel istihdamı yapacak!

Türk Silahlı Kuvvetler Güçlendirme vakfı ile dünyaya açılan Aselsan, haberleşme, kamu güvenliği haberleşme sistemleri, radar, komuta kontrol sistemleri ve bir çok alanlarda ürettiği projelerle Türkiye'nin en prestijli kurumları arasında bulunuyor.

Aselsan Kurumsal Yönetim Genel Müdür Yardımcısı yaptığı açıklamalarda yeni projeler hayata geçirileceğini ve işe alım yapılacak personel sayısının 1200'ü geçeceğini ifade etti.

1200 PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

Aslesan'ın yeni projelerinden bir tanesi olan Sosyal İnovasyon Liderleri ASİL projesi start verilmesi bekleniyor. Projede ama ise insan odaklı çalışabilir ve yaşanabilir bir aile ortamı yaratmak fikri bulunuyor. Bu kapsamda personel ihtiyacının giderilmesine yönelik yeni ilanların açıklanacağı belirtildi. Kurusam Yönetimler Genel Müdür Yardımcısı Karataş'ın yaptığı açıklamalarda Hedefimiz ihracatı arttırmak, yurtdışından ciddi projeler var onlar da hayata geçerse işe alınacakların sayısı bin 200’ü geçer” denildi. Bu alımların büyük bir çoğunluğu mühendis kadrolarında yapılması bekleniyor. Bilgisayar Mühendisi, Denetçi,  elektronik elektrik mühendisleri kadrolarında ve genel başvurularda alımlar yapılabilir.

Bu kapsamda Aselsan 2019 yılı personel alım ilanlarını işin olsa ekibi olarak aktarmaya devam edeceğiz. Gelişmeleri anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Diğer yandan sosyal medyadan bizi takip etmeyi unutmayın.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim