Artvin İl Özel İdaresi 06 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki çalışan personel eksikliğini tamamlamak için Eski Hükümlü 1 adet Beden İşçisi ( Genel ) alımı yapacak. Duyuru Devlet personel başkanlığının resmi internet sitesinde yapılmış olup, başvuru yapacak adaylar en geç 19 Nisan 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Artvin İl Özel İdaresi adaylardan bazı şartlar aramaktadır. Bu şartlara uygun olan personel adayları 28 Nisan 2017 tarihinde saat 10:00 da Noter tarafından Artvin İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Salonunda kura çekimi yapacaktır. Buna göre sözlü sınavda başarılı olan aday Artvin İl Özel İdaresinde göreve başlayacaktır. Kadroya alınan aday Artvin İl Özel İdaresi bünyesinde Belirsiz Süreli yani daimi işçi statüsünde görev yapacaktır. 

HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR;

Tecrübe Şartı gereken kadrolara başvuru yapan adaylar, bu durumu belgeleyemedikleri taktirde evrakları teslim alınmayacak ve sözlü sınava kabul edilmeyecek. Noter huzurunda kura çekimi İl Özel İdaresince yapılacak olup kura sonuçları ile açık Eski Hükümlü kadrosu İŞKUR tarafından belirtilen adayların listesi İl Özel İdaresi İnternet Sitesinden İlan edilecektir.

BAŞVURULAR:

Buna göre adaylar, başvuru için, Öğrenim belgesi, T.C. Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil Arşiv kaydı, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Askerlik durumunu gösteriri belge ile birlikte 10 Nisan 2017 tarihi ile 19 Nisan 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Artvin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne yapılacaktır. Ayrıca ilanın tam metnini inceleyen adaylar ilan hakkında daha detaylı bilgi edinebilir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim