1902 yılında İzmir ilinde kurulan Arkas Holding farklı sektörlerde sahibi olduğu şirketler ile yatırımlarına ve hizmetlerine devam ederken büyüme oranını da giderek geliştirmekte ve saygın şirketler listesine zirveye doğru yaklaşmaktadır.

Yatırımlarına son dönemlerde bir hayli hız veren Arkas Holding kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki Arkas Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor? Arkas Holding bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hangi yolları takip etmesi gerekmektedir.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Arkas Holding açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için personel alımı yapıyor. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Buna göre ticaret ve müşteri ilişkiler uzmanı, muhasebe sorumlusu, aşçı, koruma ve güvenlik görevlisi, gazaltı kaynak teknisyeni, satış sorumlusu, yurt dışı satınalma uzmanı, kullanıcı destek yazılım uzman personeli, bütçe ve planlama uzmanı gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Arkas Holding bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların öncelikle tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/r6kJzh linkini yapıştırması gerekmektedir. Bu linki yapıştırıp enter ya da git butonuna basacak olan adaylar Arkas Holding tarafından yayımlanan tüm pozisyonları görebilir, pozisyonlar için aranan şartların ne olduğu hakkında bilgi sahibi olabilir ve istediği pozisyonlar içinde müracaatlarını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim