Ülkemizin bilindiği üzere en büyük teknoloji firmalarından bir tanesi olarak bilinmekte olan Arçelik hem Türkiye'ye hemde dünyanın dört bir ülkesine satışlarını sürdürmekte olup yurt genelinde sahibi olduğu binlerce farklı şubesinde de satışlarına devam etmekte olup büyüme oranı ile birlikte personel kadrosunu da güçlendirmektedir. Aralıklarla personel alımları gerçekleştirmekte olan Arçelik tarafından yüksek mevkiler de hizmet etmek üzere çok sayıda personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki arçelik personel alımlarına başvuru yapmak için hangi şartlara sahip olmak gerekiyor? Hangi pozisyonlar için personel alımları yapılacak?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Arçelik tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Mühendis - Ar-Ge (Tasarım ve Uygulama), Uzman-Endüstri Mühendisliği, Hukuk Müşaviri - Kurumsal, Uzman - Kalite Güvencesi, Uzman - Otomasyon, Proje Asistanı - Üretim, Proje Satış Yöneticisi, Uzman - Satın Alma (Elektronik Bileşenler), Teknisyen - Teknik Eğitim, Uzman - Üretim,  Kalite ve Süreç Yönetimi Uzmanı, Mühendis - Bakım Planlaması, Uzman - Ar-Ge (Güç Elektroniği / Yazılım), Kalite Kontrol Mühendisi, Yükleme-Boşaltma Elemanı, Kıdemli Yazılım Mühendisi - Akıllı Cihaz,Gelen Kalite Güvence Mühendisi, Mühendis - Yapısal Tasarım, Arka Plan Geliştiricisi, Associate - Grundig Ticari Operasyonlar, Uzman - AR-GE (Yapısal Tasarım), Çağrı Merkezi Kundenvertreter (Almanca)... gibi pozisyonlar başta olmak üzere 80 farklı ilan yayımlandı.

Şartlar ve Başvuru Bilgileri

Arçelik yukarıdaki pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olup ekip çalışmasına yatkın, tercihen deneyimli, İngilizceyi çok iyi seviyede bilen, analitik düşünebilen, diksiyonu düzgün, hayal gücü gelişmiş gibi genel şartlar aranmakta olup pozisyonlar için özel niteliklerde aranıyor. Adayların başvuru için hemen aşağıdaki linki takip ederek aranmakta olan şartları detaylı olarak öğrenmesi ve başvurularını da CV olarak yine aynı linkten gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://www.kariyer.net/is-ilanlari?newProfile=1/#&ckw=Arçelik

Editör: TE Bilisim