Arçelik 2016 yılında olduğu gibi şimdide yani 2017 yılı itibari ile alımlarıda devam etmektedir. Böylesine köklü ve gelişmiş bir firmada yerinizi almak istemezmisiniz? Öyleyse size müjdeli haber! Arçelik bir çok pozisyonda ve Türkiye genelinde personel alımı yapacak. Buradaki işalnında genel başvuru ilanı yayaımlamış olup yapacağınız başvurular doğrultusunda oluşacak herhangi bir boş pozisyonda size bilgi verilecek olup işe alınacaksınız. Arçelik'ten biraz bahsedecek olursak;

1955 yılında kurulan Arçelik günümüze hızla büyüyerek gelmiş olup büyümeye devam etmektedir. Dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleri ile faaliyet gösteren Arçelik A.Ş. yaklaşık 27.000 çalışanı, Türkiye, Romanya, Rusya, Çin ve Güney Afrika’da 15 üretim tesisi*, dünyanın dört bir yanındaki  satış ve pazarlama organizasyonu ve kendisine ait 10 markasıyla (Arçelik, Beko, Grundig, Blomberg, Elektrabregenz, Arctic, Leisure, Flavel, Defy ve Altus) 135’ten fazla ülkede ürün ve hizmet sunmaktadır .

Başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki bilgileri inceleyebilirler. Alımlar en az lise mezunu olacaktır. Ayrıca alınacak adaylar tam zamanlı olarak göreve başlayacaktır. Genel başvuru ilanına başvuru yaparken dikkat etmeniz gereken ise, başvuru sırasında kendinizi çok iyi şekilde tanıtmanızdır. Yani yapacağınız işler olsun, taşıdığınız özellikler olsun ve bunlar bigi bilgileri bırakmanız dahilinde işe alınma şansınız artacaktır. Bu bilgiler ve sizin başvurularınız Arçelik tarafından başvuru havuzuna toplanacak ve oluşacak herhangi bir boş pozisyonda başvuru havuzu incelenerek boş pozisyona en uygun olan adaylar ile iletişime geçilecektir. 

Aday Kriterleri

Tecrübe: Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Bu ilana başvuru yapmak isteyen kişiler aşağıdaki bağlantıyı kullanarak açılacak ekrandan daha detaylı bilgi alablir ve başvuru yapabilirsiniz. Başvurular online olarak gerçekleşecektir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/arcelik-a-s-genel-basvuru-1138770
Editör: TE Bilisim