Apple tam zamanlı veya yarı zamanlı iki farklı kadroda personel alım ilanı açıkladı. Dünyanın en prestijli  teknoloji şirketi olan Apple1976 yılında kurularak yenilikçi ve Özgün ürün geliştirme alanında dünya genelinde bu alanda lider konumunda bulunuyor. Şirketin Merkezi olan California ile Dünya ülkelerinde 200 binden fazla Tam zamanlı ve yarı zamanlı çalışanı bulunuyor. Mac bilgisayarlar iPad'ler akıllı bileklikler, telefonlar, Apple TV'ler, Apple music Apple Play gibi ürünleri geliştiren firmanın bu ürünleri satışını yapıyor. Dünya genelinde teknoloji ürünlerinin teknik desteğini sağlamak üzere ihtiyaç olan kadrolarda personel istihdamları gerçekleştiriliyor.

YARI ZAMANLI PERSONEL ALIMI;

Özellikle teknik destek konusunda yarı zamanlı olarak da istihdam gerçekleştiriliyor. Bu ilanları bir tanesi de teknik uzman kadrosudur. Müşteriler satın aldıkları Apple ürünlerinin yaşam içerisinde herhangi bir arıza ya da teknik bir sorun ile karşılaştıklarında bu sorunların çözümüne ilişkin olarak yardımcı olacak Apple çalışanına ulaşmak isterler. Apple Store farklı birçok alanda destek sunar. Müşterilerin Mac kullanmalarını, Apple kullanmalarına yardımcı olan çalışanlar için ayrılıkla ilgili teknik destek sunarlar. Adayların başvuru şartı şekilde;

TEKNİK UZMAN ALIMI;

Mağazada gerekli teknik destek ihtiyaçlarını değerlendirirler. Çözüm önerileri sunarlar ve ekip üyelerine yönlendirme konusunda becerisi bulunurlar. Sürekli gelişen ürünlere adapte olarak, ürünler geliştikçe değişime uyum sağlayabilme niteliği bulunan, düzenli olarak teknik uzmanlıklarda becerileri bulunması gerekiyor.

Uzman kadrosundaki alımlarda ise; Apple ürünlerini oldukça ilgili olarak yeni ürünleri ve yenilikleri hızla öğrenebilmek, tek tek müşterilerle ya da küçük gruplar ile kolaylıkla iletişim halinde olmak ve rahatça sohbet edebilmek çözüm önerilerinde bulunabilmek gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar için https://bit.ly/3eBEDQw adresi üzerinden gerekli olan başvuru adımlarını tamamlamaları istenilmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim