Dünyanın en büyük teknoloji devi Apple her geçen gün birbirindne özellikli, telefon, bilgisayar ve teknolojik cihazlar üretiyor. Merkezi California'da bulunan Aplenin ev teknolojisi ürünleri bilgisayar telefon yanı sıra yazılımları ile de hizmet veriyor. Buna göre macOS, iOS ve daha pek çok alanda hizmet verirken personel kadrolarını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Apple'nin 19 Ekim tarihi itibari ile açıkladığı yeni personel alım ilanı detayları şu şekilde olacak.

EVE ÇALIŞAN DANIŞMAN YÖNETİCİ VE EKİP;

Pek çok kişinin işe gitmesi için harcadığı yol ve diğer zamanlardan tasarruf sağlayan bunun yanı sıra dilediği saatlerde çalışma gibi imkanlar sağlayan parttime ya da evden full time çalışma imkanı sunan Apple evden çalışan ekip yöneticisi, evden çalışan danışman ve alan müdürü gibi kadrolarda personel istihdamı imkanı sunan firmalar arasında yer alıyor. Bu çalışanlara ayrıca ürün indirimi, ücretli izinler ve bir çok sosyal ve mali imkanlar sağlanıyor. https://apple.co/31waZ8e

APPLE YENİ PERSONEL ALIM İLANLARI AÇIKLADI;

Apple'nin kariyer sayfası üzerinden 23 farklı ilan açıklandı. Bu alımlardan 11 tanesi bugün duyuruldu. Buna göre Müdür, kurumsal müşteri eksperi, kıdemli müdür, pazar lider, uzman, bilirkişi, mağaza lideri, Genius, operasyon eksperi, teknik uzman kadrolarında olacak.

Bilirkişi alımı başvuru şartları; Tam ve yarı zamanlı olarak görevlendirilecekler. teknolojik ürünleri ve apple ürünleri konusunda yeterlilik sahibi, satış ve teknolojik çözümler konusunda iş tecrübesine sahip, müşteri denetimi sunabilen kişiler başvuru yapabilecek. Ürün hakkında bilgi sahibi olarak çözüm üretmek konusunda lider olan müşteri ile iyi ilişki kurabilen, müşterilerin meraklarını satın almaya dönüştürebilen yeni çıkan ürünleri ilk olarak öğrenip bu konuda ekip üyelerine paylaşan kişiler olmaktadır.

Teknik uzman alımında ise; çalışanlar müşterilerin almış olduğu Apple ürünleri için destek sunmakta görevlendirilirler. Mac, ve Apple aygıtlarında bilgi paylaşabilen bu personeller çözüm ve yararlı bilgi sunmakta tam zamanlı ve yarı zamanlı olarak çakılabilmektedirler.

İlan detayları için: https://apple.co/2P8FEFQ

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim