Teknoloji devi Apple çok sayıda parttime personel alımı ilanı açıkladı. Buna göre tam zamanlı istihdam etmek üzere açıkladığı ilanları daha önce işin olsa sitesi üzerinden aktarmıştık. Yeni ilanlarda evde çalışacak olan personellerin danışmanı yönetici ve alan müdürü kadrolarında görev alacakları belirtildi.

APPLE EVDE ÇALIŞAN PERSONEL ALIMI

Aplle kariyer sayfası üzerinden açıklanan ilanlara göre 15 farklı kadroda istihdamlar sağlanacak. Buna göre Kurumsal müşteri eksperi, kıdemli müdür, pazar lider, uzman, Genius, Operasyon eksperi, teknik uzman, partner communications, manager kadrolarında alımlar yapılacak. Danışman alımlarında adayların müşteriler ile iletişim kurmaları ürünlere ait sorulara cevap vermeleri ve müşterilerin sorunları gidermek üzere teknik destek sunmaları istenilecek.

Müşteri eksperi alımlarında 1 yıl kurusal satış konusunda tecrübe sahibi olmak, telefonda yeni müşteriler bulma konusunda kendini rahat hissedebilmek, insan ilişkileri ve sunum becerileri güçlü mükemmel yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip olmak esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek gerekli olacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK.

Adaylar başvuru yapacakları kadrolar için cv hazırlayıp online olarak resmi Apple İnternet sitesi üzerinden göndermeleri gerekli olacak. Aplle kariyer sayfasına giriş yapmak için https://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/signin.html?appIdKey=967e0c9eb29cb96878a15488726dd401bae3c121c2b0b124d9e6eb537387d235&path=/app/tr-tr/apply/114438163&language=TR-TR&rv=2&view=0 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer kurumsal firmaların home-office ilanlarını aktarmaya devam edeceğiz. Gelişmelerden anında haberdar olarak için işin olsa sitesinde Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim