Ankara'da bulunan ve bilinen en büyük firmalar arasında yer almakta olan Anket Ankara Kültür Turizm Etkn. Teks. Tem. Org. Hiz. Restorasyon ve İnşaat Tic. AŞ kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere her sene personel alımı yapmaya devam etmektedir. İnsan kaynakları aracılığı ile de başvuruları kabul etmekte olan Anket Anonim Şirketi, Türkiye İş Kurumu ile yaptığı anlaşma doğrultusunda alımlarını İŞKUR aracılığı ile de yapmaktadır. Yeni yayımlanan ilan ile Anket Ankara Kültür Turizm Etkn. Teks. Tem. Org. Hiz. Restorasyon ve İnşaat Tic. AŞ firmasının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu toplam 300 işçi alımı yapacağı öğrenildi. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek

Anket Ankara Kültür Turizm Etkn. Teks. Tem. Org. Hiz. Restorasyon ve İnşaat Tic. AŞ firması tarafından yayımlanmış olan incelendiğinde açık işçi pozisyon sayısı 300 olarak gözükmekte olup başvuru yapacak olan adayların en az ilköğretim mezunu olması isteniyor.

En az ilköğretim mezunu
Tercihen üniversite mezunu
Bilgisayar bilen
40 yaşını bitirmemiş olmak

Yukarıda belirtilmiş olan nitelikler Anket Anonim Şirketi tarafından aranmaktadır. Başvurular 1 Ocak 2017 tarihi ile başlamış olup 31 Aralık 2017'ye kadar devam edecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar Hoşdere Caddesi Özvatan Sokak no: 34/2/3/4 Çankaya adresine şahsen veya İŞKUR merkezleri aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim