Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan firmaların büyük bir bölümü şoför pozisyonu için personel alımları gerçekleştirmektedir. İşin Olsa ekibimize Ankara ili için şoför alımı var mı, hangi firmalar şoför alımı yapıyor gibi gelen soruların sayısı bir hayli arttığı için bu içeriği ürettik.

Ankara'da bulunan ve şoför personeli alımı yapmakta olan firmalar ilanlarını İŞKUR üzerinden veya interaktif iş ilanları siteleri üzerinden kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Ankara'ya toplam 109 firma çok sayıda şoför alımı yapıldığı görülmektedir.

DETAYLAR

Ankara ili için toplam 109 firma çok sayıda şoför alımının olduğu görülmektedir. Bu şoför pozisyonlarına bakılırsa makam şoförü, yolcu taşıma şoförü, yük taşıma şoförü, kamyon şoförü, özel şoför, şehir içi yolcu taşıma şoförü, kurye, servis şoförü, okul taşıtı şoförü vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alım yapan firmaların bazıları hangileridir.

ALIM YAPAN FİRMALARIN BAZILARI

Makro Market
Türk Hava Yolları
Teknomak İmalat
Sığınmacılar Ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği
Erbak - Uludağ İçecek A.Ş.
YUNUS MARKET
Gıpta A.Ş.
Turk İlaç ve Serum Sanayi
Çözüm Yazılım Donanım
Shell Petrol
Sırma Grup İçecek

Ankara için 109 farklı firma şoför alımı yapmakta olup bazıları yukarıda verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak.

BAŞVURULAR

Ankara için şoför alımı yapan firmaları görüntülemek ve nitelikler hakkında bilgi sahibi olarak müracaat etmek isteyenlerin aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/zmvqUw - 49 ilan
https://goo.gl/aKuxUW - 60 ilan

ANKARA İÇİN TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim