Ülkemizin başkenti olarak bilinen Ankara ilinde bilindiği üzere özellikle istihdam konusunda bir çok imkan bulunmaktadır. Ankara ilinde faaliyet sürdürmekte olan firmalar açık pozisyonlarına çok sayıda personel alımları yapmakta olup bu ilanlar İŞKUR'a gönderilmekte ya da interaktif iş ilanları sitelerinden duyurulmaktadır.

Ankara ili için yayımlanan ilanlara bakıldığında sekreter pozisyonu için 100 kişilik en azz ilköğretim mezunu personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar sekreter alımı yapıyor ve sekreter alımlarında aranan nitelikleri, başvuru şartları nedir.

ARANACAK ŞARTLAR

En az ilköğretim mezunu olmak
Diksiyonu düzgün olmak
İkna kabiliyetine sahip olmak
Raporlama konusunda başarılı olmak
Randevu takip sistemlerini hatasız yapabilir olmak
Bilgisayar kullanmayı biliyor olmak

Yukarıda firmalara göre genel olarak aranan şartlar belirlenmiş olup adayların bu şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

ALIM YAPAN FİRMALAR

Ankara ili için toplam 100 kişilik en az ilköğretim mezunu sekreter alımı yapılıyor. Peki alım yapan firmalar hangileridir?

ERCİYAS HUKUK BÜROSU
ACCORT
ZTM Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi
Fit in Time Ankara Mustafa Kemal Şubesi
KRM Özel İstihdam Hizmetleri
Arkadaş Yayıncılık Paz. Dış Tic. Ltd. Şti.
Alarko Taahhüt Grubu
ANTİ Naturel Besin ve Bitkisel Destek Ürünler San.

BAŞVURULAR

Yukarıda alım yapan firmaların bazıları verilmiş olup adayların başvurularını yapabilmesi içi aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir. İŞKUR'un sitesine yönlenecek olan adayların sağ taraftan pozisyonlara sekreter ve sol taraftan il olarak Ankara'yı seçmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/vcZVdh - 60 İlan
https://goo.gl/VGieuz - 40 İlan

Editör: TE Bilisim