Eğitim durumu ilköğretim olan adaylar iş bulmakta oldukça zorlanmaktadır. Ancak Ankara'da yüzlerce firma olduğu için genel olarak ilköğretim mezunu adaylara da istihdam şansı verilmektedir. Sürekli olarak yeni verilen ilanlar ile ilköğretim mezunu olan adaylara bile yüzlerce pozisyon açıldı. 

Hangi Firmalar Alım Yapacak

Ankara'da yaşayan ilköğretim mezunu olan adaylara hangi firmalar istidam şansı veriyor. Onlarca firma ilköğretim mezunu ilanı verdiği için firma yerine sektör sektör ayrım yapmak daha doğru olacaktır. Eğitimden, gıdaya, sanayiden, tekstile, taşımacılıktan, oyunculuğa kadar sayısız sektörde ilköğretim mezunu olan adaylar için istihdam şansı bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

Erkek adaylar için askerlik sıkıntısı olmayan en az 2 yıl tecilli
Sağlığı iş yapmasına engel olmayan
Yoğun çalışmaya uygun
Motive edici yapıya sahip
Pozisyonlar için gerekli niteliklere ve sertifikalara sahip
Yukarıda yer alan niteliklere sahip olan adaylar iş ilanlarına başvuru yapabilir. Farklı farklı pozisyonlar için alım yapılacağı için genel olarak niteliklerde değişebilmektedir fakat pek çok firma özel nitelikler belirlemek yerine yukarıda adı geçen niteliklere sahip olan adaylara iş şansı vermektedir. Eğer sizde Ankara'da yaşıyor ve ilköğretim, ilkokul mezunu iseniz üstelik birde iş arıyorsanız hemen aşağıda sizler için araştırdığımız linki takip ederek gerekli pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/ankara-ilkogretim+ogrencisi#&ct=c6&edl=KO
http://www.yenibiris.com/ankara+ilkogretim+ilkokul-is-ilanlari
Editör: TE Bilisim