Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere yeni personel alımı ilanı yayımladı. Geçtiğimiz gübn 84 Sözleşmeli personel alımı yapacağını belirten Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi  yeni ilan yayımlayarak 3 farklı kadroda personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu alımlar Türkiye iş Kurumu aracılığı ile yapılacaktır.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi toplamda 90 kişilik boş kadro ile 3 farklı kadro ile alım yapacak. Bu kapsamda, 43 Güvenlik Görevlisi, 40 temizlik Görevlisi ve 7 Şoför pozisyonu için alım yapılacağı belirtldi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi alımı yapacağı personel adaylarından, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin “Genel Şartlar” başlıklı (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşıyor olmak, Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak şartı aranıyor.

ÖZEL ŞARTLAR:

Güvenlik Görevlisi: En az lise ve dengi okul mezunu olmak ve 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valiliklerce düzenlenen özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.

Temizlik Görevlisi: En az ilköğretim mezunu olmak.

Şoför: En az lise ve dengi okul mezunu olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Bu alanda en az iki yıl tecrübeli olmak.

BAŞVURULAR:

Resmi Gazete'nin 19 Eylül 2019 tarihli yayımlanmış olan ilan için başvuru süreci 20 Eylül 2019 tarihinde Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanarak başvuruları başlayacaktır. Bu kapsamda adaylar başvuurlarını en geç 24 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Söz konusu ilan için başvurular Türkiye İş Kurumu aracılğı ile yapılacak olup ilgili ilan yarın yayımlanacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim