Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü bünyesindeki personel eleman eksikliğini karşılamak amaçlı Türk uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsili/Gün başına pozisyonunda sözleşmeli olarak 1 kişilik boş kadro ile Atölye Elemanı ( makyajcı ) alımı yapacaktır. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atölye elemanı olarak adaylardan, İlkokul veya İlköğretim mezunu olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1,2,3,4,5,6ve8. maddelerindeki genel şartları taşımak, İlgili meslek örgütlerinden alınmış en az üç yıl deneyimli olduğuna dair belge veya eğitim meslek kurlarından alınmış belge veya iş tecrübesini gösterir belgeye sahip olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayacaklar. Buna göre Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atölye Elemanı Alımı ilanına başvurular en geç 26 Mart 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Sanat Teknk Müdürlüğüne, Özgeçmiş, Nüfuz Cüzdanı Fotokopisi, Diploma Aslı ve Fotokopisi, 2 adet Fotoğraf ve Adli Sicil Kaydı ile bilite şahsen Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı No:20 Ulus / ANKARA adresine yapılacaktır. Başvursunu yapan adaylar 02 Nisan 2018 tarihi ile 03 Nisan 2018 tarihinde saat 10:00 da sınava katılacaklardır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim