Belediye Başkanlıklarına ardı ardına yeni istihdam haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına bağlı Anfa Altınpark İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından çok sayıda geçici personel alınacağı ifade edildi.

Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına 220 personel alımı yapılacağı verilmişti. Başvurular İBB Kariyer Portalı üzerinden yapılması beklenen alımlar için İBB Sözcüsü sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada alımların yakın zamanda olacağı ifade edildi.

ANFA İLANINA BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların T.C. vatandaşı olması, Ankara ilinde ikamet etmeleri, askerliğini yapmış olmaları ve 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekli olacak. Yaşlılık aylığı almıyor olması ile bahçıvan, park bahçe bakım eğitimi katılım sertifikasına sahip olmak gerekmektedir.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER;

Adayların T.C. kimlik kartı, bahçıvanlık belgesi, park bahçe bakım eğitim katılım belgesi ile birlikte başvuru yapabilecekleri ifade edildi. Çalışma saatlerinde ise hafta içim 08:00 ile 17:00 saatleri arasında cumartesi gün ise yarım gün çalışılacak. Başvurular 9 Mart tarihinde başladı. Son başvuru tarihi ise 19 Mart 2020 olarak açıklandı. Herhangi bir iş tecrübesinin aranmadığı peysaj işçisi alımı detaylarına aşağıdaki ilandan erişebilirsiniz.

İLAN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim