Türkiye İş Kurumu üzerinden Ankara Belediyesine bağlı Anket Ankara Kültür Turizm A.Ş. yeni bir personel alım ilanı açıkladı. Buna göre 50 kişilik geçici süredeki personel istihdamlarına ilişkin detaylar şu şekilde olacak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Temizlik personeli, gıda mühendisi, diyetisyen, aşçı, mutfak yardımcısı, garson, bulaşıkçı hemşire, bakım ve onarım personeli, resepsiyon personeli, havuz personeli, çamaşır ütücü görevlisi kayıt personeli ile şoför kadrolarında toplam alınacak kişi sayısı 50 olarak açıklandı.

Başvurular 17 Ocak tarihi itibari ile başladı Son başvuru günü 19 Ocak 2020 olarak açıklandı. Eposta üzerinden online başvuru kabul edilecek. isbasvuruank@ gmail.com adresi üzerinden cv gönderilmesi istenilmektedir. Adayların çalışma saatleri 08:30 ile 18:00 saatleri arasında olacak. İkamet şartlarında Kızılcahamam Ankara adresinde ikamet etmeleri istenildi. Eğitim şartlarında en az ilkokul mezunu olmak yeterli olacak. Diğer yandan kamu haklarından mahrum olmamaları başvuru şartları arasında yer alıyor.

Başvuruda istenilen belgeler arasında diploma ile nüfus cüzdanı fotokopisi yer alıyor. Ayrıca iş başvuru formu cv ile başvurular tamamlanabilecek.

SYDV PERSONEL ALIMI;

Ankara ilinde alımı devam eden diğer bir personel alım ilanı ise Nallıhan Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfına olacak. 5 kişilik yaşlı ve bakım elemanı kadrosundaki alımlarda 22 Ocak tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Proje boyunca istihdam edilecek olanpersonellerin https://www.isinolsa.com/personel-alimlari/turkiye-genelinde-13-sydv-kpss-olmadan-ilkokul-mezunu-personel-alimi-h30386.html adresindeki başvuru detaylarını ineleyebilirler.

Editör: TE Bilisim