Geçtiğimiz gün yayımlanan ilana göre Ankarra ANFA bünyesine işçi personel alımı yapılacağını belirtmşti. 09 Mart 2020 tarihinde yayımlanmış olan ilan için başvuru süreci de ilanın gelmesi ile başlamıştı. Başvuru yapmış olan adaylar işe başlamak için bekliyor ve hala başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak sizlere bir kez daha detayları aktaracağız.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Ankara ilinde hizmet vermekte olan ANFA Ankara Altınpark İşletmeleri bünyesine Peyzaj İşçisi pozisyonunda 2 bin 990 kişilik kadro ile personel alımı yapacğaını belirtti. Bu kapsamda adaylardan bazı şartlar aranıyor ve bu niteliklerin yerine getirilmesi durumunda başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Ankara ANFA bünyesine alımını yapacağı 2990 kişilik boş kadro için adaylardan aşağıdaki nitelikler aranacaktır.

  • Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Ankara'da İkamet Ediyor olmak,
  • Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • 18 yaşını doldurmuş olmak,
  • Bahçıvan belgesi - Park Bakım Eğitimi Katılım belgesi sahibi olmak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Ankara ANFA alımını yapacağı personel adayları için başvuru sürecini 09 Mart 2020 tarihinde başlatmıştı. Ancak başvurularda son günlere gelindi. Bu kapsamda Adaylar başvurularını en geç 19 Mart 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ÇALIŞMA ŞARTLARI:

Adayların çalışma süresi, Tam Gün ( Cumartesi Yarım ), çalışma saatleri 08:00 ile 17:00 arasında belirtilmiştir. Çalışma adresi ise, Altınpark Mahallesi Şehir Ömer Halisdemir Bulvarı No: 142/Ankara olarak bildirildi.

İLAN HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN: media.iskur.gov.tr/37600/ankara-anfa-ankara-altinpark-isletmeleri-ltd-sti-19-03-2020.pdf

Editör: TE Bilisim