Ülkemizde faaliyetlerini sürdüren belediyeler ve belediyelerin sahibi olduğu şirketler aralıklarla personel alımları gerçekleştirmekte olup yeni yayımlanan ilan ile Ankara Büyükşehir ANFA Altınpark İşletmeleri Kurumu bir çok kişiye istihdam sağlayacak. ANFA'nın 2 bin 990 kişilik işçi alımı ilanı yayımlandı. Peki alım yapılacak olan kadro nedir, hangi şartlar aranıyor, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Pozisyon ve Aranacak Şartlar

Ankara Büyükşehir ANFA Altınpark İşletmeleri Kurumu tarafından yayımlanan ilan ile 2 bin 990 kişilik işçi alımı ilanı yayımlandı. Buna göre alım yapılacak kadro peyzaj işçisi olarak duyuruldu. Görev yapacak personeller park, bahçe gibi yeşillik alanlarda çalışmalar yapacak. (Ekim, kesim, bakım, sulama vb.) Aranan şartlar olarak

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Ankara da ikamet ediyor olmak
  • Erkekler için askerlik görevini tamamlamış olmak
  • 18 yaşından büyük olmak
  • Yaşlılık aylığı almıyor olmak
  • Bahçıvanlık belgesi, park bahçe eğitimi sertifikasına sahip olmak

Nasıl Başvuru Yapılır?

Ankara Büyükşehir ANFA Altınpark İşletmeleri Kurumu'nun 2 bin 990 kişilik işçi alımı ilanına başvuru yapabilmek için adayların hemen yukarıdaki nitelikleer sahip olması gerekmekte olup niteliklere uyum sağlayan adayların 19 Mart 2020 tarihine kadar Ankara Altınpark girişinde bulunan Ankara Büyükşehir ANFA Altınpark İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğüne müracaat etmesi ve öz geçmişini bırakması gerekmektedir. Uygun olan adaylara ANFa tarafından haber verilecek ve işe başlaması sağlanacaktır.

Editör: TE Bilisim