Ankara ilinin Mamak ilçesinde kurulu olarak hizmetlerine devam eden ve çok sayıda müşteriye hitap etmekte olan AnkaGross hem uygun fiyatları ile tercih edilmekte hemde kaliteli ürünler ile pek çok markanın çok kolay bir şekilde önüne geçebilmektedir.

Buna göre AnkaGross kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olup yeni yayımlanan ilanlara göre çok sayıda personel alındığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılıyor ve personel alımı detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

AnkaGross iş ilanları için çok sayıda personel alımı yapılmaktadır. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, yoğun çalışma temposuna uygun olmak, genç ve dinamik olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak şartlarına adayların sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir ve başvurular nasıl yapılır?

POZİSYONLAR İLE BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

AnkaGross yayımlamış olduğu pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Buna göre Part time kasiyer, şarküteri sütlük satış personeli, part time reyon görevlisi, işletme müdür yardımcısı, kasiyer, içecek satış şef yardımcısı, gıda dışı satış şefi, unlu mamul satış personeli vb. gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmakta olup adayların başvurularını gerçekleştirebilmesi için https://goo.gl/6EWi9i linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA