Ülkemizde bilindiği üzere sigortacılık işlemlerinin gerçekleştirilmesi için çok sayıda firma bulunmaktadır. Bu firmaların en tanınırlarından bir tanesi Türkiye'nin dört bir yanında şubesi bulunan Anadolu Sigorta'dır. Anadolu Sigorta müşteri çekebilmek için uygun fiyatlar ile müşterilerine hizmet vermeye devam ederken yine personel alımlarını da gerçekleştirmektedir.

Anadolu Sigorta personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Anadolu Sigorta tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapıldığı görülüyor. Peki hangi pozisyonlara personel alınıyor ve detaylar nedir.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Firma: Anadolu Sigorta
Farklı Pozisyon: 8
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
Şehir Sayısı: Türkiye'nin Her Bir Bölgesine

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR?

Anadolu Sigorta 8 farklı pozisyon için Türkiye'nin dört bir yanına yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonları için personel alımları yapılıyor.

Tarım Sigortaları Maksimum Sigorta Uzmanı
Java Yazılım Uzmanı
.Net Yazılım Uzman/ Uzman Yardımcısı
Risk Mühendisliği Uzman Yardımcısı
Maksimum Sigorta Uzmanı
Saha ve Kanal Uzman Yardımcısı (Gaziantep)
Genel Başvuru

BAŞVURULAR

Anadolu Sigorta'nın alım yaptığı pozisyonların bir bölümü yukarıda sizlere verilmiştir. Eğer bu pozisyonlar sizler için uygunsa aşağıdaki linke girerek nitelikleri görebilir ve başvurularınızı yapabilirsiniz.

https://goo.gl/HFwwmK
DİĞER İLANLARI BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim